jahapp nehepp

Om man skulle ta och bli lesbisk.

IDIOT

Har suttit sen 17 och arbetat med power point. Tror ni jag sparade det? Neeej. Fan !

mmmmmmyspysmorgon

Börjar inte förrns vid tio så har tid att sitta och mysa i mig frukosten och duscha i mer än 2 min ! Igår bjöd Christian mig på middag, super starkt och super gott (lite väl starkt för veka jag men mm ! ) Sen tittade vi på The Hills Have Eyes; det var det värsta jag sett . Hatar skräckfilm brukar inte det på det eftersom jag kissar på mig bara av att se omslagen, men det gick bra, drömde inte att jag blev våldtagen av mutanter så.

underbart

är livet idag . pluggat som en pluggis och fikat med christian på kruzenska eller hur fan det nu stavas. Älskar att vissa utstadingar (heter det det ? han är ju ingen utlänning?) smultronställen ( eller måste det finnas smultron på en plats om det ska va ett smultronställe? ) här i kalmar.

Såg ett program igår om att hitler kanske inte dog i den där bunkern , blev skiträdd, drömde en gång att han kidnappade mig för adla ariska barn. tänk om my worst nightmare will come true ! (och ja jag fattar att även om han inte dog då så är han död nu. Jag är inte korkad. )

 

 


RSS 2.0